Uniek Traject op maat, wat houdt dat eigenlijk in?

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking, is er van beide kanten een goed gevoel en kan ik jullie helpen dan plannen we een intakegesprek met beide ouders in. In dit intakegesprek gaan we kijken of we de hulpvraag helder krijgen en gaan we gezamenlijk kijken naar waar jullie kind tegen aan loopt, maar ook waar jullie als ouders/ gezin tegen aan lopen. Omdat ieder kind, ieder gezin uniek is en elke hulpvraag anders is werk ik met unieke trajecten op maat. 

Na het intakegesprek ga ik zo snel mogelijk voor jullie een uniek coaching voorstel maken, een voorstel op maat waarin precies omschreven staat aan welke doelen we gaan werken, het aantal afspraken, hoe lang het traject duurt enz. Dit allemaal zo duidelijk mogelijk zodat jullie precies weten wat jullie kunnen verwachten en waar jullie aan toe zijn. Eerlijk & duidelijk daar hou ik van. In dit voorstel zit alles inbegrepen zoals gebruik van materialen, voorbereiding, verslaglegging, contact via mail of telefoon met ouders en/of school, eventuele nazorg enzovoorts. De investeringen hiervan variëren tussen de 500 en 1100 euro voor uitgebreide coaching binnen het gezin.

Mocht er behoefte zijn aan begeleiding voor jullie als ouders, ook dit is mogelijk. Ik werk ook voor ouders met unieke trajecten omdat iedereen uniek is en andere behoeften heeft. De investeringen hiervan bedragen tussen de 400 en 700 euro.

 

 

 

 

Contactformulier

06 - 48 41 73 59

Bremtuin 63, 4824 PL Breda

info@stapjevoorstapjekindercoaching.nl