Kindercoach

Miranda van Dorst

Als kindercoach ga ik samen met het kind op zoek naar het verhaal achter zijn of haar gedrag. Door middel van bewustwording zet ik gedragsverandering in gang, zodat het kind zich op zijn eigen, unieke manier en tempo kan ontwikkelen.

over mij

 

Hoi, ik ben Miranda

 

Ik ben de trotse mama van 2 lieve meisjes, Jasmijn en Feline. Mijn liefde om met kinderen te werken is altijd al groot geweest. Ik heb ruim 14 jaar in de kinderopvang gewerkt. Kinderen begeleiden, meedenken over hun ontwikkeling en de samenwerking met ouders vind ik heel erg leuk en kan ik oprecht mijn passie noemen. Toch merkte ik steeds vaker dat ik het gevoel had te weinig tijd te hebben voor ieder uniek kind en daar ligt juist mijn kracht.

Daarom was het, na al die jaren die ik met veel liefde in de kinderopvang heb gewerkt, het tijd om mijn hart te volgen en anderen te helpen en te inspireren met mijn visie:

“Ieder kind mag zich op zijn eigen, unieke manier en tempo ontwikkelen”

In 2018 ben ik afgestudeerd als kindercoach en in 2019 ben ik met Stapje voor Stapje Kindercoaching begonnen. Om mezelf verder te blijven ontwikkelen volg ik opleidingen en trainingen.

Als kindercoach ga ik samen met het kind op zoek naar het verhaal achter het gedrag. Door middel van bewustwording zet ik gedragsverandering in gang.

Heeft jouw kind een hulpvraag? Dan hoop ik jullie binnenkort te mogen begeleiden!

contactformulier

06 - 48 41 73 59

Bremtuin 63, 4824 PL Breda