Tarieven

Stapje voor Stapje Kindercoaching

Het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek maximaal 30 minuten, is telefonisch en altijd gratis. Is er van beide kanten een goed gevoel, dan gaan we samen aan de slag.

Hierna worden de volgende kosten in rekening gebracht:

Intakegesprek 1,5 uur € 85,00

Omdat ieder kind, ieder gezin uniek is en elke hulpvraag anders is werk ik met unieke trajecten op maat. De investeringen hiervan variëren tussen de 500 en 1100 euro voor uitgebreide coaching binnen het gezin. Na het Intakegesprek ontvangen jullie van mij een uniek coaching voorstel voor jullie traject op maat. Waarin precies staat welke investering hierbij past, daarin de doelen omschreven waar we aan gaan werken, het aantal afspraken, hoe lang het traject duurt enz. Dit allemaal zo duidelijk mogelijk zodat jullie precies weten wat jullie kunnen verwachten en waar jullie aan toe zijn. Eerlijk & duidelijk daar hou ik van. In dit voorstel zit alles inbegrepen zoals gebruik van materialen, voorbereiding, verslaglegging, contact via mail of telefoon met ouders en/of school, eventuele nazorg enzovoorts.

Mocht er behoefte zijn aan begeleiding voor jullie als ouders, ook dit is mogelijk ik werk met unieke trajecten op maat. De investeringen hiervan bedragen tussen de 400 en 700 euro. 

   

  Belangrijk om te weten

  Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief voorbereidingstijd, uitwerking en gebruik van materialen. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om vergoeding te krijgen vanuit de zorgverzekeraar omdat coaching geen medische zorg is. De kosten kunnen wel als zorgkosten opgegeven worden bij de Belastingdienst.

  Het is belangrijk dat beiden ouders en/of verzorgers toestemming geven voor de coaching. Daarom is het bij in de praktijk gebruikelijk dat beiden ouders de Algemene voorwaarden ondertekenen bij het starten van de coaching.

  Betaling geschiedt volgens facturatie, voor de start van het traject.

  Betalen in termijnen is mogelijk, ik breng hiervoor 5% extra kosten in rekening.